Dar eu cu cine am votat?

Ma minunez cateodata de limitarea masei populare in gandire contra. Adica nu cu cine ci contra cui. Asa si cu alegerile astea – a castigat detasat alianta USL. Care a venit cu sloganul ca sa citez din SMS-urile cu care am fost bombardat ieri (btw lucru absolut ilegal dar ce mai conteaza) : „votati USL sa scapam de Basescu”. Adica nu sa votam pe unii care sa faca x sau y pentru tara asta ci sa votam pe unii sa il dea jos pe altul. Care daca nu le da motiv nu au cum sa il dea jos. Deci ma minti si ma crezi si prost. Nu ca ar fi departe la multi votanti cum ar fi cei care au ales cu 50-60% parlamentari penali. Azi votat, maine arestat sa fie noua moda?

Sa revenim la oile noastre. Eu liberal convins, am avut de ales de la alianta „mea” dintre 2 socialisti. Din care unul a venit cand corabia se scufunda de la PDL si unul a dormit aproape la fel de mult ca faimosul „meu” presedinte de partid. Eu daca nu ma duc la munca cred ca ma da afara…de ce as vota un chiulangiu? Dar de ce as vota pe unul care isi schimba principiile dupa cum se clatina vaporul?

Uite asa, eu personal, am votat pe reprezentantul comunitatii elene, dl prof Zisopol. Pai de ce? Cand a fost in parlament a fost parlamentarul cu cele mai multe prezente la vot din mandatul respectiv. Are bani dar nu s-a imbogatit in 2 mandate, e destul de citit cat sa fie profesor universitar si btw am avut placerea de a vorbi de mai multe ori cu el si inca in declaratia de avere are masina vanduta de mine acum 8 ani. Ah si cand a fost ceva despre greci, a fost acolo si a luat cuvantul si a aparat interesele comunitatii lui.

Uite d-aia l-am votat.

Iar la Senat i-am votat pe toti sa nu se supere saracii…..

Voi ati votat contra???

Reclame

2 comentarii

  1. Heh, la senat ma gandeam sa fac acelasi lucru, dar pana la urma am pus stampila cu dezgust pe pdl, pentru simplul motiv ca ma enerveaza cel mai putin.
    La camera deportatilor a fost simplu – am votat cu nemtii. :))

  2. HA HA Ha Ha Ha ha ha…Dragii mosilor…
    Care este…Sau nu este? Dar aste e alta discutie…
    Tot liberal si eu (cu reflexe de extrema de foarte dreapta); si am votat la CD cu una bucata tanar muncit prin Austria (un fel de Nemtania la second hand) in ideea ca poate da la judet ceva mai mult….Dar deh era din partea USL asa ca l-am facut fericti pe El Comandante somnoriciu Lily…
    Cat despre camera somnorosilor senatori, am votat cu bozgorii…Sa fie masa bogata…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s